Dag 10 De laatste dag in Haïti
Door: Guy
Blijf op de hoogte en volg Guy en Maniela
17 Februari 2013 | Verenigde Staten, Atlanta
Vannacht heb ik op de kamer van mijn Haïti mama geslapen, in haar bed.
Ze heeft de hele nacht mijn nhand vast gehouden. We staan vroeg op om te douchen even wachten of het water warm en of er wel water is, niet warm dus alleen koud!!! Dan alles inpakken en om 8 uur zijn we klaar.
We maken wat foto's samen en de eerste tranen komen al bij mama en mijn zus. Dan ontbijten we heerlijk en gaan nog lekker bij het zwembad van in het zonnetje genieten. Mijn broers zijn erg stil. Om 11 uur komt de taxi en brengt ons naar het vliegveld. Onderweg is het mooi!!! Port-au-Prince is verschrikkelijk, vieze lucht en overal rotzooi en vele tentenkampen. Vena en Ans komen naar het vliegvield want gister was het niet meer gelukt om te komen. We vonden het allemaal heel jammer.
Alex mist zijn Ans!!! Maniela zegt de hele dag Vena, Ans Komen??!!!
Het was ook heel fijn met hun.
Tijd om afscheid te nemen dat was heel moeilijk héél veel tranen. We beloven mijn familie dat we volgend jaar weer komen. Het was de mooiste vakantie van mijn leven!!!!!!!!! Ik heb de 2 mooiste families van de wereld!! MWEN RENMEN OU ANPIL ANPIL.
Nu zitten we te wachten in Atlanta en vliegen om 23 uur naar amsterdam.
Hier komen we Petra tegen die bij Marijke Zaalberg vrijwilligers werk heeft gedaan voor Stichting naar school in Haïti.
Heel graag hadden we een bezoek aan Marijke gebracht, hopelijk volgend jaar!! We komen Zondag in Nederland aan om 13 uur.
Diyou, Fransje, Jouri en Noëlle komen ons ophalen.
Voor jullie weltrusten en wij hebben nog een lange vlucht voor de boeg.
17 Februari 2013 - 04:03
Harriët Luiten:
Goede vlucht en heel veel sterkte met alle wisselende emoties deze en komende tijd!!!
Lieve groet!! Harriët -
17 Februari 2013 - 08:04
Patricia:
Nog maar 5 uur en dan landen jullie alweer in Nederland, voor jullie een tijdje een "vreemd" land waar je zeker weer zult moeten acclimatiseren :o neem hiervoor alle tijd en hopelijk kunnen jullie alle wisselende emoties een plaatsje gaan geven. Wij wensen jullie daarmee veel kracht en sterkte en hopen dat ook deze reis weer de energie en liefde heeft gegeven die jullie zo dubbel en dik verdienen. Love you all xxx Patricia -
17 Februari 2013 - 10:32
Frans&Mia Robben:
Lieve van thuijltjes.
En guy wat heb je een mooi laatste dag verslag gemaakt, tranen stromen hier ook !!!!
We hopen dat jullie een goede vlucht hebben, en alvast een fijn weerzien op schiphol.
Tot snel, knuffels Frans&Mia Robben -
17 Februari 2013 - 10:48
Robertha:
Wat heb je dat mooi geschreven Guy, jij hebt echt 2 hele lieve families.
Ik wens jullie een hele goede terugreis en ook heel veel sterkte om hier thuis
alles 'n plekje te geven.
Veel liefs van Johan, Robertha en Franz!!
17 Februari 2013 - 10:48
Anit Geuze:
Lieve familie v Thuijl
welkom terug in nederand,hopelijk een goede vlucht gehad.wat zal er emotie zijn bij de aankomst op schiphol.fijn dat julie volgend jaar weer naar Haiti gaan.
Voor de komende periode heel veel sterkte gewnst.Dikke knffel van ons allemaal!! -
17 Februari 2013 - 13:15
Saskia Seuren:
Lieve familie,
Wat een achtbaan van emotie. Met ingehouden adem heb ik jullie verslagen gelezen.
Heel veel sterkte de komende tijd en koester de herinnering aan Haiti.
Ik denk aan jullie...
Dikke knuffel van Saskia -
17 Februari 2013 - 14:48
Marijke Zaalberg:
Wat heb je dit allemaal mooi geschreven en wat een fantastische vakantie met jouw families heb je (hebben jullie) gehad. Wat fijn dat er vliegtuigen zijn en je terug kan komen. Leuk dat jullie Petra hebben ontmoet, ik had haar van jullie verteld en dat jullie ook terug reisden vandaag, alleen ik wist niet welke route. Het is niet onder woorden te brengen wat ik allemaal voel bij alles wat jullie beleefd hebben. Ik zie je nog voor me in Delmas. Toen was je al zo'n heerlijk lief ventje en nu een grote lieve vent. Ongeveer nu komen jullie aan in Amsterdam. Veel sterkte! Kus, Marijke -
17 Februari 2013 - 18:39
Caroline:
Lieve allemaal,
Na deze fantastische ervaring was dit niet de thuiskomst die jullie je gewenst hadden.
Heel veel sterkte gewenst,
Caroline -
17 Februari 2013 - 19:00
Familie Wienbeck:
Lieve Guy en allemaal
Wat fijn dat je zo'n fijne tijd hebt gehad met je families! Dat neemt niemand je meer af. Wij wensen jullie ook veel sterkte de komende dagen om alles een plekje te geven en het leven weer op te pakken...
groetjes Patrick, Bianca, Demi, Laura en Sem -
17 Februari 2013 - 21:08
Chantal Donkers:
Hey Guy,
Wat een mooi reisverslag en wat hebben jullie veel meegemaakt! Je zult wel moe zijn na zo'n reis met zoveel indrukken. Goede reis naar huis voor jou en je familie.
Groetjes Chantal Donkers (moeder van Niels) -
18 Februari 2013 - 19:09
Jolanda Petit:
Hallo jullie allemaal,
Wat een ontzettend mooie verhalen over alles wat jullie samen weer hebben meegemaakt!!!
Dit alles kunnen ze jullie niet meer afnemen.
Heel veel sterkte voor de komende tijd en kijk weer uit naar volgend jaar.
Lieve groetjes Bob Didi Raf Erwin en Jolanda -
08 Maart 2013 - 15:09
Tante Annie En Ome Twan:
hoi luitjes
wat allemaal mooie verhalen maar dit nemem ze jullie niet meer af ,jullie hebben vast en zeker genoten .
ondanks het afscheid nemem ,dat zal wel moeilijk zijn geweest .
en guy wat heb je een mooi reis verslag gemaakt.geweldig