Dag 8
Door: Diyou
Blijf op de hoogte en volg Guy en Maniela
08 Maart 2014 | Haïti, Port-au-Prince
Vanmorgen hebben we allemaal al wat traantjes gelaten...De laatste dag samen vandaag...
In het hotel werken een heleboel mensen. Mama is al de hele morgen bezig geweest om ze cola en wat lekkers te geven. Ze werken ontzettend hard.
Mannen die hier het hotel aan het verbouwen zijn, vrouwen die alle was van de bezoekers met de hand moeten wassen.
Vanmiddag hebben we weer heerlijk van elkaar genoten.
We hebben nog wat spulletjes uitgedeeld aan de familie. We gaan met lege koffers terug naar Nederland!
Kelly heeft Mirlinska nog een speciaal armbandje gegeven dat zij ooit van Guy heeft gekregen met haar verjaardag. Een mooi gebaar!
Wat opvalt is dat de mensen hier erg blij zijn met tandenborstels. Dit hebben we dan ook overal uitgedeeld (Bas en Kiki, dankjewel!!!).
Alex kwam vanmiddag aan ons vertellen dat er iemand aan de poort stond die wat spulletjes wilde verkopen. We hebben toen het beeld van de slavernij gekocht (Nég- Mawon).Dit is voor ons heel speciaal omdat we op die plek, waar dit beeld staat in Port-au-Prince, Francois hebben gevonden. Dit krijgt een speciaal plekje bij ons thuis en Francois in ons hart!
We zien erg op tegen het afscheid maar denken weer aan volgend jaar.
Als we terug zijn in Nederland gaan we een begin maken van een mooi project voor Francois in Boucan Carre.
Laatste verslag zetten we maandagavond op de site met foto's en filmpje.
Lye pou toutan... voor altijd verbonden!
08 Maart 2014 - 19:14
Joyce :
Lieve allemaal,
Aan al het moois komt een eind, maar gelukkig hebben jullie veel mooie herinneringen en
Een nieuw gezinslid er bij! Geniet van de laatste momenten samen en alvast een goede reis terug!
Liefs Joyce -
08 Maart 2014 - 20:21
Akira:
Lieve allemaal,
Heel veel sterkte bij het afscheid, maar geniet vooral nog even van de laatste momenten samen!
Alvast een voorspoedige reis terug en tot snel!
Liefs van ons xxx -
08 Maart 2014 - 21:52
Kiki En Bas:
Lieve familie,
Wat hebben jullie weer veel meegemaakt. Ik heb net alle verslagen achter elkaar gelezen en sprak vanochtend Noëlle nog even. Wat een heftige week en wat een emoties. Super wat jullie allemaal doen. Heel veel sterkte met het afscheid en een hele goede terugreis. Veilig weer thuis. Lfs,
08 Maart 2014 - 22:06
Frans&MiaRobben:
❤Lievers in gedachten zijn we bij jullie
En het naderde afscheid❤
Maar als iemand in je hartje zit❤
Is het altijd dichtbij!!!!
Goede Reis,liefs snel wederziens❤
08 Maart 2014 - 22:40
Désirée:
Met gemengde gevoelens nemen jullie morgen afscheid van Haïti en van alle mensen die jullie liefhebben en vliegen jullie terug naar Nederland. Een goede reis!
Alles waar je echt van houdt, zal je warmte blijven geven.
Het blijft altijd een deel van jou en een stukje van je leven ...
Désirée, Roland & Julian -
08 Maart 2014 - 22:56
Peter En Margo:
Wat een reis, wat een ontroering.
En weer iemand die dankzij jullie een beter leven tegemoet gaat.
Welkom François !
Heel veel lieve groetjes voor al de familieleden van Guy en Maniela.
En kom goed thuis.
Liefs,
Peter en Margo -
09 Maart 2014 - 02:33
Marijke Zaalberg:
Wat een mooie en enerverende week hebben jullie gehad. Wat mooi om alle herinneren met jullie mee te nemen naar Nederland. In Haïti gebeuren dagelijks dingen die heel veel indruk maken. Je kan er niet omheen. Een hele goede reis, liefs, Marijke -
09 Maart 2014 - 08:38
Migiel,Cindy, Mijke En Rens:
Hallo lieve schatjes, de verbondenheid tussen jullie straalt ook van de foto's af. Mooie familie zijn jullie samen en mooie dingen meegemaakt. Wat straalt François ook, geweldig hoe hij meteen is opgenomen in de familie.
Geniet nog even van elkaar en een veilige terugreis gewenst. Knuffel van ons viertjes. -
09 Maart 2014 - 10:28
Jan En Heidi:
Wat een week hebben jullie achter de rug! Alles in het leven gebeurt met een reden. Daar zijn jullie het bewijs van. Geniet van elkaar en een veilige terugreis. Zien jullie snel. -
09 Maart 2014 - 12:59
Elly Kuijpers:
Hallo lieve familie,
Heb vrijdag j.l. pas ontdekt dat jullie met zo velen weer in Haïti op bezoek zijn. Vanaf die dag volg ik jullie dagelijks met veel interesse.
Heb vrijdag, na het lezen van jullie verhalen, natuurlijk ook mijn steentje bijgedragen.
Mede namens mijn man wens ik jullie voor de korte resterende tijd nog veel plezier.
En speciaal voor Manfred: have a nice day and see you soon! Bye Bye.
Heel veel lieve groetjes,
Elly Kuijpers -
09 Maart 2014 - 13:30
Andre Petra Andy Esmee:
Wat een week. Zal niet makkelijk zijn dat afscheid. Kom veilig thuis en welkom thuis -
10 Maart 2014 - 12:05
Chantal Donkers:
Petje af wat jullie allemaal doen voor de mensen en jullie familie in Haiti. Super goed! Hoe de mensen daar leven kunnen we ons hier niet voorstellen. Jullie verslagen zijn geweldig om te lezen. Wij wensen jullie een goede terugreis en veel succes! Groetjes van Anton, Niels en mij.